Вхід користувачів

Щоб увійти чи зареєструватись, натисніть на значок соціальної мережі, в якій ви вже маєте свій обліковий запис

***

Форуми - Борщик на Святвечір

Головна Форуми Ваші рецепти Перші страви Борщик на Святвечір

This topic contains Відповідь , has 1 voice, and was last updated by  Oksana .

Перегляд 1 повідомлення (з 1)
  • Автор
    Повідомлення
  • #4797

    Oksana
    Keymaster

    Починаємо варити буряки як на звичайний львівський борщ.
    Окремо в 3х літрах окропу зварити цілу почищену морквину, петрушку і цибулину. До овочів додати сіль, перець, лавровий листок за смаком.
    Коли овочі зваряться, заправити дрібно покраяними буряками, процідженим виваром з білих грибів (з яких ми готували вушка) і буряковим квасом.
    Все довести до кипіння і відразу зняти з вогню. Якщо борщик перекипить, то втратить свій насичений колір.

    На 4-4.5л борщику приблизно 1ст.л. солі, 1 ч.л. цукру, 0.5-1 склянка бурякового квасу (залежно чи дуже концентрований). Борщик краще готувати завчасно і споживати на 2-3 день.

Перегляд 1 повідомлення (з 1)

Авторизуйтеся, щоб відповісти.