Вхід користувачів

Щоб увійти чи зареєструватись, натисніть на значок соціальної мережі, в якій ви вже маєте свій обліковий запис

***

Форуми - Консервований салат з квасолі

Головна Форуми Ваші рецепти Домашні заготовки Консервований салат з квасолі

This topic contains Відповідь , has 1 voice, and was last updated by  Нуся .

Перегляд 1 повідомлення (з 1)
  • Автор
    Повідомлення
  • #4625

    Нуся
    Participant

    Вихід – 6 літрових банок.

    2 літрові банки молодої квасолі (шпараґівки)
    1 кг болгарського перцю
    1 кг моркви
    1 кг цибулі
    2 кг помідорів
    0.5 л олії
    100 г цукру
    100 г оцту
    80 г солі
    лаврове листя і перець горошком

    Квасолю зварити. Болгарський перець, моркву і цибулю помити, почистити і нарізати дрібно. Перемішати з квасолею.
    З олії, цукру, оцту і солі зробити розсіл, яким залити овочі. Тушкувати до готовності.
    На дно банки покласти лавровий листок і кілька гірких перчин.
    2 кг помідорів нарізати кружальцями і накладати шарами, чергуючи з тушкованими овочами.
    Стерилізувати 30 хв.

Перегляд 1 повідомлення (з 1)

Авторизуйтеся, щоб відповісти.