Вхід користувачів

Щоб увійти чи зареєструватись, натисніть на значок соціальної мережі, в якій ви вже маєте свій обліковий запис

***

Форуми - Київський торт

This topic contains Відповідь , has 2 voices, and was last updated by  Катруся .

Перегляд 3 повідомлень - від 1 до 3 (з 3)
  • Автор
    Повідомлення
  • #4723

    Катруся
    Participant

    tort1
    Склад:
    400 гр муки
    250 гр маргарину
    400 гр цукру
    4 яйця
    1 ч.ложка амоняку
    3 ст.ложки сметани
    заварний крем
    2 ч.ложки какао
    1 стакан горіхів

    200 гр цукру і жовтки перетерти в макітрі або блендером, потрохи додавати маргарину, сметану, і муку з амоняком. Все втерти.
    Тісто на 12 год поставити в холодильник.
    Тісто поділити на 3 частини. Бритванку змастити жиром і спекти одну паляницю в духовці.
    Дві інші паляниці печуться з бізе. На бізе: збити 4 білки, 200 гр цукру і 2 ч.ложки какао. Бізе розділити і накласти на 2 коржі. Зверху посипати потертими горіхами. Обидві паляниці з бізе спекти.
    Приготувати заварний крем. До крему для кислинки можна додати 100 гр консервованих вишень без кісточок.
    Перекласти: паляниця з бізе, заварний крем, паляниця з бізе, заварний крем і наверх паляниця без бізе.

    #4730

    Нуся
    Participant

    Допишіть, будь ласка, як готуєте заварний крем

    #4752

    Катруся
    Participant

    Можна з мукою, але я найчастіше готую цей заварний крем:
    500 мл молока
    200 гр. цукру
    30 гр. масла
    солі на кінчику чайної ложки
    4 ст.л. крохмалю
    2 яйця
    Молоко довести до кипіння. Збити разом цукор, яйця, сіль і крохмаль. Під час збивання помаленько вити молоко у масу. Все поставити на малий вогонь і майже довести до кипіння. Зняти з вогню і перецідити через дрібне сито, щоб не було грудок.

Перегляд 3 повідомлень - від 1 до 3 (з 3)

Авторизуйтеся, щоб відповісти.