Вхід користувачів

Щоб увійти чи зареєструватись, натисніть на значок соціальної мережі, в якій ви вже маєте свій обліковий запис

***

Форуми - Малиновий пиріг

This topic contains Відповідь , has 1 voice, and was last updated by  Iryna Chorney .

Перегляд 1 повідомлення (з 1)
  • Автор
    Повідомлення
  • #4846

    Iryna Chorney
    Participant

    malynoy-pyrih
    150 гр муки
    160 гр масла
    150 гр мигдальної муки (або грецький горіх змелений як найдрібніше)
    150 гр цукру
    3 жовтки варені
    1/2 лимона
    250 гр варення із малини
    1 ч лож кориці мелена
    1 щіп гвоздики мелена

    Муку перемішати із мигдальною муко, додати потерті через сито жовтки, цукор, 150 гр масла, шкірку і сік із лимона, корицю, гвоздику. Замісити тісто і поставити на 2 год в холодильник.
    Тісто розділити на дві частини. Із більшої частини розкачати корж товщиною 0.5 см.
    Обережно викласти корж, бо ламається, у круглу форму діаметром 20 см змащену залишеним маслом, ще краще якщо встелена форма пергаментом. Корт повинен бути з бортиками щоб при випіканні не розтікалося варення. Поколоти корж вилкою і на нього викласти варення.
    Залишене тісто розкачати і порізати на стрічки, з них зробити косу сітку на пирозі, стрічками викласти також краї пирога.
    Випікати 180°С – 35 хв.

Перегляд 1 повідомлення (з 1)

Авторизуйтеся, щоб відповісти.