Вхід користувачів

Щоб увійти чи зареєструватись, натисніть на значок соціальної мережі, в якій ви вже маєте свій обліковий запис

***

Форуми - Сирнички пишні

This topic contains Відповідь , has 1 voice, and was last updated by  Нуся .

Перегляд 1 повідомлення (з 1)
  • Автор
    Повідомлення
  • #3264

    Нуся
    Participant

    20151111_164245
    Я для сирничків беру сир не дуже мокрий, бо тоді муки йде мало, і сирнички виходять пишні
    а взагалі підходить сир всякий, тільки більше муки тоді треба
    0,5 кг сиру
    3 ст. л. цукру
    1 яйце
    муки, скільки забере, десь зо 3-4 ст. л, але маса має вийти дуже м’яка
    і ще муки на підсипку
    і олія рафінована

    Сир стараюсь прокрутити через м’ясорубку, але, якщо неохота потім із миттям возитись, можна не прокручувати
    тільки вимішую довго ложкою, аж наче перетираю з цукром
    Отже, в сир вибила яйце, дала цукор і перемішала
    тоді муки і ложкою столовою набираю, кидаю в муку, обвалюю і тоді розплескую
    на гарячу пательню з олією
    газ не сильний, інакше в момент позгоряють
    жарити з одного боку, потім з другого – і готово
    Смачного 🙂

Перегляд 1 повідомлення (з 1)

Авторизуйтеся, щоб відповісти.