Вхід користувачів

Щоб увійти чи зареєструватись, натисніть на значок соціальної мережі, в якій ви вже маєте свій обліковий запис

***

Форуми - Яблучний крамбл

This topic contains Відповідь , has 1 voice, and was last updated by  Khrystyna Protsiv .

Перегляд 1 повідомлення (з 1)
  • Автор
    Повідомлення
  • #4895

    Khrystyna Protsiv
    Participant

    12654110_10154030174618083_1256770307849631151_nЯблучний крамбл
    apple crumble… я й не думала, що це ТАК смачно! ДУЖЕ смачно… що смачно, то смачно – ми майже весь вже з’їли:)… (крамбл – за рецептом Gordon Ramsay, ванільний соус – англійський рецепт з ютюба… так що Британія – це не лише чай зі сконами та english breakfast… який запах в хаті… я давала коричневий цукор наверх – в мене тростинний коричневий – він дає коричневішу стружку і запах… ароматерапія така, що нема ради
    2 яблука потерти разом зі шкіркою на грубій терці – у шкірці сам аромат! Жаростійку посудинупокласти на вогонь, вкинути 2 столові ложки цукру,додати дрібку кориці, насіння стручка ванілі і розтопити на карамель. Тепер терпіння – перемішувати краще не ложкою, а, струшуючи посудину. Коли карамель стане коричневою, вкинути до неї терті яблука. Ще 2 яблука, не оббираючи, покраяти на кубики і також додати до карамелі. До яблук додати терту цедру лимона, жменю журавлини і все полити лимониим соком. Вимкнути вогонь.
    12705743_10154030174608083_4080743966780045699_nТепер окремо перетерти 250 г борошна із 2 стол. Ложками коричневого цукру, 180 г масла і дрібку кориці. Розтирати швидко, аби масляні крихти не почали топитись. До масляних крихт додати мюслі з розрахунку 2/3 частини масляних крихт на 1/3 частину мюслі. Суміш розподілити на яблуках і знову ввімкнути вогонь. Тримати на вогні, поки карамель зі споду не закипить, тоді перекласти посудину в духовку і запікати при 200 градусів 12-14 хвилин, щоб крихти стали золотими.

     

Перегляд 1 повідомлення (з 1)

Авторизуйтеся, щоб відповісти.