Борщик на Святвечір

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Автор
    Записи
  • #4797
    Oksana
    Хранитель

    Борщик на Святвечір
    Починаємо варити буряки як на звичайний львівський борщ.
    Окремо в 3х літрах окропу зварити цілу почищену морквину, петрушку і цибулину. До овочів додати сіль, перець, лавровий листок за смаком.
    Коли овочі зваряться, заправити дрібно покраяними буряками, процідженим виваром з білих грибів (з яких ми готували вушка) і буряковим квасом.
    Все довести до кипіння і відразу зняти з вогню. Якщо борщик перекипить, то втратить свій насичений колір.

    На 4-4.5л борщику приблизно 1ст.л. солі, 1 ч.л. цукру, 0.5-1 склянка бурякового квасу (залежно чи дуже концентрований). Борщик краще готувати завчасно і споживати на 2-3 день.

    • Тема змінена 2 years, 2 months тому користувачем Peter.
    • Тема змінена 4 months, 2 weeks тому користувачем Peter.
    • Тема змінена 4 months, 2 weeks тому користувачем Peter.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .