Консервований салат з квасолі

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Автор
    Записи
  • #4625
    Нуся
    Учасник

    Вихід – 6 літрових банок.

    2 літрові банки молодої квасолі (шпараґівки)
    1 кг болгарського перцю
    1 кг моркви
    1 кг цибулі
    2 кг помідорів
    0.5 л олії
    100 г цукру
    100 г оцту
    80 г солі
    лаврове листя і перець горошком

    Квасолю зварити. Болгарський перець, моркву і цибулю помити, почистити і нарізати дрібно. Перемішати з квасолею.
    З олії, цукру, оцту і солі зробити розсіл, яким залити овочі. Тушкувати до готовності.
    На дно банки покласти лавровий листок і кілька гірких перчин.
    2 кг помідорів нарізати кружальцями і накладати шарами, чергуючи з тушкованими овочами.
    Стерилізувати 30 хв.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .