
Склад:
400 гр муки
250 гр маргарину
400 гр цукру
4 яйця
1 ч.ложка амоняку
3 ст.ложки сметани
заварний крем
2 ч.ложки какао
1 стакан горіхів
200 гр цукру і жовтки перетерти в макітрі або блендером, потрохи додавати маргарину, сметану, і муку з амоняком. Все втерти.
Тісто на 12 год поставити в холодильник.
Тісто поділити на 3 частини. Бритванку змастити жиром і спекти одну паляницю в духовці.
Дві інші паляниці печуться з бізе. На бізе: збити 4 білки, 200 гр цукру і 2 ч.ложки какао. Бізе розділити і накласти на 2 коржі. Зверху посипати потертими горіхами. Обидві паляниці з бізе спекти.
Приготувати заварний крем. До крему для кислинки можна додати 100 гр консервованих вишень без кісточок.
Перекласти: паляниця з бізе, заварний крем, паляниця з бізе, заварний крем і наверх паляниця без бізе.