Пляцок з яблучною масою

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Автор
    Записи
  • #4639
    Нуся
    Учасник

    Склад:
    700 гр муки
    1 склянка сметани
    1 пачка маргарини
    1 ціле яйце
    2 жовтки
    250 гр цукру-пудри
    ванілін на кінчику ножа
    2 гр амоняку або пів ст. ложки порошку до печива

    Маса:
    1 кг почищених яблук
    1 склянка цукру
    300 гр масла

    З усіх складників замісити тісто, поділити на 4 паляниці і спекти.
    Спечені паляниці поставити одну на другу і накрити бляхою, щоб вирівнялись.

    Яблука порізати, додати цукор і варити 20 хв. Потім остудити. Масло розтирати і додавати по ложці яблука.

    Паляниці перекласти яблучною масою.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .