Пиріжки до бульйону

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Автор
    Записи
  • #4640
    Нуся
    Учасник

    Склад:
    500 гр муки
    250 гр маргарини
    100 гр цукру
    дрібка солі
    10 гр дріжджів
    100 гр теплої води
    3 жовтків
    начинка (кусочки курки, фарш)

    Борошно розтерти з маргарином. Цукор і сіль розтерти з жовтками. Дріжджі розвести у теплій воді. Все змішати, замісити тісто і на 1 год поставити в холодильник.
    Тісто розкачати, додати начинку, зліпити пиріжки і пекти у духовці до рум’яного кольору.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .