
Я для сирничків беру сир не дуже мокрий, бо тоді муки йде мало, і сирнички виходять пишні
а взагалі підходить сир всякий, тільки більше муки тоді треба
0,5 кг сиру
3 ст. л. цукру
1 яйце
муки, скільки забере, десь зо 3-4 ст. л, але маса має вийти дуже м’яка
і ще муки на підсипку
і олія рафінована
Сир стараюсь прокрутити через м’ясорубку, але, якщо неохота потім із миттям возитись, можна не прокручувати
тільки вимішую довго ложкою, аж наче перетираю з цукром
Отже, в сир вибила яйце, дала цукор і перемішала
тоді муки і ложкою столовою набираю, кидаю в муку, обвалюю і тоді розплескую
на гарячу пательню з олією
газ не сильний, інакше в момент позгоряють
жарити з одного боку, потім з другого – і готово
Смачного 🙂