Інгредієнти:
Молоко
Капуста
Рис
Підчеревина свіжа (грудинка або сало з прослоцкою м’яса, щоб шкварочки получились смачні)
Морква
Цибуля
Сметана
Сіль, перець.
В каструлю ставимо грітись молоко напополам з водою. Шаткуємо капусту (можна використати квашену капусту) і зразу ж кидаємо в каструлю з молоком. Варимо 10-15 хвилин.
В цей час ставимо на вогонь сковородку і готуємо шкварки.
Після того як капуста провариться додати в каструлю рис. Краще брати круглий рис як для каші.
Повертаємось до сковорідки. Після хорошого прожарення шкварок в сковорідку добавляємо цибулю і моркву. Трішки протушуємо з шкварками і добавляємо ложку сметани.
Коли рисова каша з капустою буде майже готова додаємо в каструлю зажарку з сковорідки і все добре перемішуємо.
Декілька хвилин і страва готова.
Смачного