Перейти до вмісту
Яблучний пиріг Татен

Яблучний пиріг Татен – Рецепт французького яблучного пирога

    Часом на кухні щось йде ‘не так’. Наприклад, спечений яблучний пиріг випадково перевертається догори дриґом. Але сестри Татен, власниці готелю у Франції, з якими власне… Читати далі »Яблучний пиріг Татен – Рецепт французького яблучного пирога

    Мачанка до вареників чи голубців

    Підлива Мачанка до вареників чи голубців – Підлива з муки і сметани

      Мачанка – ніжна підлива з сметани і цибулі – один з шедеврів української кухні. Потрібна підлива до голубців – є мачанка, підлива до картоплі –… Читати далі »Підлива Мачанка до вареників чи голубців – Підлива з муки і сметани

      Пікантні курячі ніжки

      Пікантні курячі ніжки – Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом

        Просто і смачно – курячі гомілки під медово-гірчичним соусом. Завдяки гірчиці курячі ніжки стають дуже ніжними, а мед надає страві апетитного золотистого кольору. Курячі гомілки… Читати далі »Пікантні курячі ніжки – Курячі гомілки під медово-гірчичним соусом

        Шоколадний рулет з полуницями

        Шоколадний рулет з полуницями – Шоколадний торт з полуницями

          Сезон полуниць відкрито! Щоб приготувати такий шоколадний торт з полуницями, ваші руки будуть зайняті 25 хвилин. Спробуйте, десерт цього вартий! Яйця на шоколадний торт (не… Читати далі »Шоколадний рулет з полуницями – Шоколадний торт з полуницями

          Печінковий паштет

          Печінковий паштет – Рецепт паштету з печінки

            На святковому столі печінковий паштет чи паштет з печінки- справжній аристократ серед м’ясних закусок, а в повсякденному раціоні паштет з печінки на скибочці хліба – це… Читати далі »Печінковий паштет – Рецепт паштету з печінки