Ватрушки з яблуками

Рецепти з фото > Теми > Ватрушки з яблуками

Тема містить 0 відповідей, має 1 учасник, і змінена  оксана ясніцька 3 роки/ів тому.

Перегляд 1 повідомлення (з 1)
  • Автор
    Записи
  • #4786

    vatrushky

    Тісто: 1,5пачки(375 г) маргарину, 3 стакани (600-700 мл) борошна, 500 г сиру (творог). Можна додати 1-2 ст.ложки цукру. Все замісити. Тісто має бути м”яке, як на вареники. Розділити на 4 частини і покласти в холодильник на 2 години.

    Потім – кожний кусоок розкатати в круг товщиною приблизно 5 мм, по діагоналі розрізати на 8 частин (приблизно – трикуткиків).
    vatrushky1
    В середину кожного поставити кусочок яблука і зверху защипити. Випікати при температурі 200 С 25-30 хвилин. Ще гарячі посипати цукровою пудрою.

Перегляд 1 повідомлення (з 1)

Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .