Засипана капуста (рецепт від матусі)

Рецепти з фото > Теми > Засипана капуста (рецепт від матусі)

Тема містить 0 відповідей, має 1 учасник, і змінена  Mary Gumeniuk 3 роки/ів тому.

Перегляд 1 повідомлення (з 1)
  • Автор
    Записи
  • #4755

    Mary Gumeniuk
    Учасник

    12366810_929723193779189_1165167631_nІнгредієнти:
    Молоко
    Капуста
    Рис
    Підчеревина свіжа (грудинка або сало з прослоцкою м’яса, щоб шкварочки получились смачні)
    Морква
    Цибуля
    Сметана
    Сіль, перець.

    В каструлю ставимо грітись молоко напополам з водою. Шаткуємо капусту (можна використати квашену капусту) і зразу ж кидаємо в каструлю з молоком. Варимо 10-15 хвилин.

    В цей час ставимо на вогонь сковородку і готуємо шкварки.

    Після того як капуста провариться додати в каструлю рис. Краще брати круглий рис як для каші.

    Повертаємось до сковорідки. Після хорошого прожарення шкварок в сковорідку добавляємо цибулю і моркву. Трішки протушуємо з шкварками і добавляємо ложку сметани.

    Коли рисова каша з капустою буде майже готова додаємо в каструлю зажарку з сковорідки і все добре перемішуємо.
    Декілька хвилин і страва готова.

    Смачного

Перегляд 1 повідомлення (з 1)

Вибачте , ви повинні увійти в систему , щоб відповісти в темі .