Перейти до вмісту
Засипана капуста

Засипана капуста – Рецепт капусти з рисом від матусі

    Засипана капуста – це ще один стародавній рецепт української кухні – рисова каша з тушкованою на молоці капустою, яким поділилася моя знайома Марія Гуменюк. Приготування:… Читати далі »Засипана капуста – Рецепт капусти з рисом від матусі

    Медівник з яблуками в карамелі

    Пухкий медівник з яблуками в карамелі – Рецепт медівника

      Саме час спекти ароматний пухкий медівник з яблуками в карамелі – ідеальне доповнення до кави чи чаю. Рецепт, як пекти медівник, – що називається із бабусиної… Читати далі »Пухкий медівник з яблуками в карамелі – Рецепт медівника

      Закуска на шпажках

      Закуска на шпажках – Грецький салат на шпажках

        Закуска на шпажках під грецький салат – оригінальна подача і традиційно добрий смак! А головне – приготувати просто і швидко, а гостям обов’язково сподобається! Сир… Читати далі »Закуска на шпажках – Грецький салат на шпажках

        Салат Цезар

        Салат Цезар класичний – Класичний рецепт салату Цезар

          Популярний по всьому світу салат Цезар класичний завдячує своїй появі італійському кухареві Цезарю Кардіні, який емігрував до США. Одного року під час святкування Дня незалежності,… Читати далі »Салат Цезар класичний – Класичний рецепт салату Цезар

          Помідоровий суп чи юшк

          Помідоровий суп чи юшка-затірка – Помідорова зупа з макаронами

            Помідоровий суп чи юшка-затірка з домашніми макаронами (або, як її називають, помідорова зупа з макаронами по-львівськи)  готується дуже просто, якщо використовувати блендер. Та й сама… Читати далі »Помідоровий суп чи юшка-затірка – Помідорова зупа з макаронами